TrpWabcoBattery Street
TT

Vanaf november 2013 zijn we in Houthalen gestart met een nieuwe partsorganisatie onder de naam T.T. Parts.

Alles wat een klant nodig heeft voor zijn trucks en trailers zal er dan beschikbaar zijn. TRP Truck en Trailer Parts is het huismerk van de nieuwe organisatie. Inmiddels omvat het totale TRP programma al meer dan 75.000 onderdelen. Het staat synoniem voor een toonaangevend aanbod aan onderdelen voor alle merken trucks, getrokken materieel en werkplaatsbenodigdheden. TRP levert onderdelen van bekende merken en bevat ook een uitgebreid assortimen TRP branded originele onderdelen. Deze onderdelen staan garant voor kwaliteit tegen een zeer scherpe marktprijs. Het TRP progamma bestaat al sinds 1995 en heeft als grote voordeel dat de vervoerder voor alles op het gebied van zijn wagenpark op één adres terecht kan. Ondertussen kunnen wij u ook een eigen toegang tot onze webshop aanbieden. Dit tool omvat alle onderdelen die wij u kunnen leveren, met de voor u geldende prijzen en de beschikbaarheid.

Op alle geleverde onderdelen wordt uiteraard uitgebreide garantie gegeven. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn belangrijke kernwaarden.

T.T. Parts, een vestiging van de Truck Trading groep, richt zich met name op de zelf reparerende klanten, de merkonafhankelijke werkplaatsen en eigenaren van oudere voertuigen. Deze nieuwe organisatie is gevestigd in Houthalen waar tevens de uitgebreide partsshop aanwezig is en het centrale magazijn. T.T. Parts beschikt ook over 7 verkoopadviseurs die hoofdzakelijk actief zijn in de provincies Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Eupen, Malmédy en Luxemburg. De ervaren en deskundige adviseurs zullen hun klanten regelmatig bezoeken en van advies voorzien over het juiste onderdeel tegen de juiste prijs. Onderdelen kunnen afgehaald worden bij T.T. Parts in Houthalen, maar kunnen ook dagelijks via een snelle leveringsservice aan alle klanten geleverd worden. Een hoge beschikbaarheid is hierbij gegarandeerd.

Maak een afspraak

Email
Telefoon